Onderdeel van AlfaNet

SEA

SEARCH ENGINE ADVERTISING

MET JOUW WEBSITE ADVERTEREN OP GOOGLE?

SEA (Search Engine Advertising) of adverteren bij zoekmachines is een ideale manier om gezien te worden op het web.

Door het grote aantal websites op het web is het niet onwaarschijnlijk dat er voor u ook rechtstreeks concurrerende websites bestaan. Wanneer deze al enkele jaren een goede SEO strategie hanteren is het soms lastig om jouw website meteen tussen de relevante zoekresultaten te doen verschijnen.

Door te adverteren bij Google kan je jouw website of onderdelen van jouw website heel eenvoudig promoten bij het grote publiek. Aan de hand van jouw gekozen kernwoorden kan jouw advertentie opgenomen worden in de advertentie database. Wanneer een gebruiker een gerelateerd kernwoord zoekt zal Google jouw advertentie weergeven naargelang het geboden bedrag.

Adverteren bij Google werkt met biedingen. Je kan een maximum bod instellen dat je wil uitgeven per klik op de advertentie. Hoe beter jouw bod, hoe meer kans dat jouw advertentie op de eerste pagina staat.

WEBSITE SEA ANALYSE

  1. HET BEOOGDE DOEL

   Na het doornemen van jouw website bespreken we samen met jou welk doel je wil bereiken met jouw campagne bij Google. We bepalen samen de doelgroep, het geografisch bereik en de te adverteren pagina's.

   Bij een SEO analyse gaan wij na of alle elementen en onderdelen van jouw website beschikken over de correcte attributen voor SEO.

  2. KERNWOORDEN

   Aan de hand van de inhoud van jouw website stellen we een lijst op van relevante kernwoorden. Dit zijn meestal de kernwoorden, of zoekwoorden, die je ook inzet bij jouw SEO strategie.

   We laten door Google een beknopte kosten-batenanalyse opstellen van de gekozen kernwoorden. Op basis van deze analyse kunnen wij een schatting maken van de totale campagne kosten en je een idee geven van de ideale maximale budgetten.

  3. HULP BIJ ADVERTEREN

   Wanneer je ervoor kiest met AlfaNet samen te werken aan SEA heb je zelf jouw eigen AdWords account in handen. Dit wil zeggen dat je met jouw persoonlijke Google account moet aanmelden bij AdWords om te starten. Op deze manier ontvang je alle berichtgeving van AdWords meteen in jouw persoonlijke mailbox.

   Je kan onze account toevoegen als gebruiker zodat wij je altijd kunnen helpen met het opzetten van jouw advertentiecampagnes bij Google AdWords