Onderdeel van AlfaNet

Custom development

Online software


Doorgaans gebruiken wij tal van software van verschillende aanbieders. Telkens met hun visie, waardoor er vaak iets ontbreekt wat de noden van jouw bedrijf vervult.

Bij AlfaNet is het mogelijk om dit op te lossen! Wij bouwen voor jouw een eigen ontwikkelde software die online staat. Dit wordt ook wel Custom development genoemd.

 
 

Zonder installatie!


Je moet hiervoor geen installatie uitvoeren. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een internetbrowser.

Met een computer en internettoegang heb je dus overal toegang tot de webapplicaties. Werk met gemak van op kantoor, thuis, onderweg of bij klanten op locatie.

Hoe gaan we te werk!


Wij bestuderen de werking van jouw bedrijf en schrijven een voorstel uit voordat we aan de ontwikkeling beginnen. Jouw wensen en wat de huidige software mist worden uitvoerig besproken en opgenomen in de ontwikkeling.

Wanneer je een bedrijf opstart, ontvangen we graag van jou een document waarop uitgeschreven staat hoe de werking van jouw bedrijf zal zijn. Op deze manier kunnen we onze software volledig afstemmen op jouw noden.

 
 

Administratieve en juridische kwesties


Wij ontwikkelen software naar de verplichtingen van de kamer van koophandel. Dit wil zeggen dat wij rekening houden met alle documenten die uitgestuurd moeten worden naar klanten en/of leveranciers.

We houden ook rekening met juridische conflicten.

AlfaNet biedt automatisch advies aan dat correct is.