Onderdeel van AlfaNet

SEA

Met uw website adverteren op Google?

SEA (Search Engine Advertising) of adverteren bij zoekmachines is een ideale manier om gezien te worden op het web.

Door het grote aantal websites op het web is het niet onwaarschijnlijk dat er voor u ook rechtstreeks concurrerende websites bestaan. Wanneer deze al enkele jaren een goede SEO strategie hanteren is het soms lastig om uw website meteen tussen de relevante zoekresultaten te doen verschijnen.

Door te adverteren bij Google kan u uw website of onderdelen van uw website heel eenvoudig promoten bij het grote publiek. Aan de hand van uw gekozen kernwoorden kan uw advertentie opgenomen worden in de advertentie database. Wanneer een gebruiker een gerelateerd kernwoord zoekt zal Google uw advertentie weergeven naargelang het geboden bedrag.

Adverteren bij Google werkt met biedingen. U kan een maximum bod instellen dat u wil uitgeven per klik op de advertentie. Hoe beter uw bod, hoe meer kans dat uw advertentie op de eerste pagina staat.

SEO

Website SEA analyse

 1. Het beoogde doel

  Na het doornemen van uw website bespreken we samen met u welk doel u wil bereiken met uw campagne bij Google. We bepalen samen de doelgroep, het geografisch bereik en de te adverteren pagina's.

  Bij een SEO analyse gaan wij na of alle elementen en onderdelen van uw website beschikken over de correcte attributen voor SEO.

 2. Kernwoorden

  Aan de hand van de inhoud van uw website stellen we een lijst op van relevante kernwoorden. Dit zijn meestal de kernwoorden, of zoekwoorden, die u ook inzet bij uw SEO strategie.

  We laten door Google een beknopte kosten-batenanalyse opstellen van de gekozen kernwoorden. Op basis van deze analyse kunnen wij een schatting maken van de totale campagne kosten en u een idee geven van de ideale maximale budgetten.

 3. Hulp bij adverteren

  Wanneer u er voor kiest met AlfaNet samen te werken aan SEA heeft u zelf uw eigen AdWords account in handen. Dit wil zeggen dat u met uw persoonlijke Google account dient aan te melden bij AdWords om te starten. Op deze manier ontvangt u alle berichtgeving van AdWords meteen in uw persoonlijke mailbox.

  U kan onze account toevoegen als gebruiker zodat wij u altijd kunnen helpen met het opzetten van uw advertentiecampagnes bij Google AdWords

Offerte aanvragen
Google Analytics