Onderdeel van AlfaNet

SEO

Gevonden worden op het web?

SEO (Search Engine Optimalisation) of zoekmachine optimalisatie is een middel om websites maximaal vindbaar te maken bij zoekdiensten zoals oa. Google, Yahoo!, Live Search en nog vele anderen. De website wordt hierbij zodanig ingericht dat zoekmachines hem gemakkelijk kunnen doorzoeken, indexeren en beschikbaar stellen aan zoekmachinegebruikers.

Doordat er miljoenen websites aanwezig zijn op het web kan het soms lastig zijn om een goede positie te krijgen bij zoekresultaten. Om u daarbij te assisteren stellen wij graag onze jarenlange SEO ervaring ter beschikking.

Laat u nooit wijsmaken dat u moet betalen bij Google om in de zoekresultaten zichtbaar te worden? Enkel de advertenties en gesponsorde links bij Google zijn betalend. Iemand met voldoende kennis van het concept SEO en het bouwen van websites kan zonder problemen zelf een SEO uitvoeren. Heeft u een Search Engine Organizer nodig? Kies voor AlfaNet. Bij ons betaald u enkel de werkuren, geen verzonnen extra's!

SEO

Laat uw website analyseren

Wil u weten of uw website voldoet aan de richtlijnen van de populairste zoekmachines? Laat dan nu uw website analyseren bij AlfaNet. Wij kijken uw website volledig na en bezorgen u nadien nuttige SEO feedback.

 1. Inhoud is goud

  Het spreekt voor zich dat de inhoud van uw website enorm belangrijk is wanneer het aankomt op 'vindbaar zijn via Google". Zoekmachines verstaan enkel tekst. Ze zien dus uw website op een heel andere manier dan een normale gebruiker. Wanneer uw website vooral bestaat uit afbeeldingen zijn er dus extra aanwijzigingen nodig. Zo zijn de zoekmachine robots toch op de hoogte van de inhoud.

  Bij een SEO analyse gaan wij na of alle elementen en onderdelen van uw website beschikken over de correcte attributen voor SEO.

 2. Kernwoorden

  In de tekst die uiteindelijk ingelezen, en geïndexeerd, wordt is het belangrijk om de nadruk te leggen op bepaalde kernwoorden (zoekwoorden) die het doel/onderwerp van uw website goed omvatten. Het zijn deze woorden die zoekmachines gebruiken om uw website eventueel als een resultaat aan te bieden bij een zoekopdracht op hun site.

  Mogelijk twijfelt u of uw huidige aanpak correct is. Onze analyse schept duidelijkheid en brengt u op de hoogte van eventuele aandachtspunten.

 3. SEO strategiën

  Door het gebruik van bepaalde strategiën is het mogelijk pagina's een betere SEO ranking te bezorgen op bepaalde kernwoorden. Op deze manier kan je pagina's richten op specifieke doelgroepen.

  Als onderdeel van de analyse krijgt u van ons een overzicht met pagina's die volgens ons het best scoren op relevantie. Deze pagina's zijn interessant voor eventuele marketing campagnes.

Offerte SEO aanvragen
Google Analytics

Laat uw website optimaliseren

Bent u zelf niet erg technisch ingesteld of heeft u zelf de tijd niet om de optimalisatie uit te voeren? AlfaNet kan de optimalisatie voor u uitvoeren!

 1. Grondige SEO analyse

  Bij AlfaNet vertrekken we steeds van een eigen SEO analyse. Op deze manier zijn we zeker dat we vertrekken van een gegronde basis en dat geen details vergeten werden.

  Het is zeer belangrijk om eerst de knelpunten en probleemzones te kennen voor er met de zoekmachine optimalisatie gestart kan worden.

 2. Basis SEO richtlijnen

  Wij zorgen voor de correcte basis op elke pagina van uw website. Zoekmachines verwachten een aantal globaal gebruikte elementen. Het is van essentieel belang dat deze op een goede manier gebruikt worden.

 3. Site specifieke SEO maatregelen

  Elke website is anders. Hierdoor is het steeds een beetje zoeken naar de beste werkwijze. We bekijken samen met u wat er bereikt moet worden en hoe u uw website wil profileren naar de buitenwereld.

 4. SEO heeft helaas geen aan/uit schakelaar

  Misschien heeft u al verhalen gehoord van collega’s in uw sector, misschien werden u in het verleden al loze beloftes gemaakt. Wij bij AlfaNet draaien niet rond de pot: SEO kan niet van vandaag op morgen, en wie dat wel zegt, liegt u wat voor. AlfaNet zet in op een slimme visie op langere termijn, alles volgens de regels van Google en andere grote zoekmachines. Zo hoort het, en zo neemt u geen onnodige risico’s met uw website.

Offerte SEO aanvragen
SEO