Banner CMS tool

CMS tool

Ontdek ons unieke CMS-tool

Bij het creëren van een website of webshop, geloven wij in de kracht van personalisatie en efficiëntie. Daarom introduceren we met trots ons eigen ontwikkelde Content Management Systeem (CMS) - een tool die bij elk project standaard wordt ingezet om jouw digitale aanwezigheid te versterken en te vereenvoudigen.

Waarom ons CMS

Ons CMS is het resultaat van jarenlange ervaring en feedback van klanten, ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke eisen van elk digitaal project. Het biedt een naadloze, intuïtieve gebruikerservaring die zowel beginners als ervaren beheerders in staat stelt om hun content met gemak te beheren en te optimaliseren.


Functionaliteiten op maat van jouw behoeften

Ons systeem gaat verder dan de standaardfunctionaliteiten. Het omvat:

SEO-Tools

Verhoog je online zichtbaarheid aanzienlijk met geïntegreerde en doelgerichte SEO-optimalisaties die je helpen om consistent beter en effectiever te scoren in de belangrijkste zoekmachines.

Ondersteuning

Zorg ervoor dat je website niet alleen fantastisch uitziet, maar ook consequent optimaal functioneert op elk apparaat, om zo een naadloze en zeer aantrekkelijke gebruikerservaring te bieden.

Contentplanning

Plan je content zorgvuldig en proactief vooruit om je publicatiestrategie effectief en efficiënt te stroomlijnen, te optimaliseren en consequent te verbeteren voor betere resultaten en grotere impact.

Beveiliging

Bescherm je website en de gegevens van je bezoekers effectief met de nieuwste en met de meest geavanceerde beveiligingstechnieken, regelmatig bijgewerkt om optimale veiligheid te bieden.

 
Deskundige begeleiding en ondersteuning

Deskundige begeleiding en ondersteuning

We bieden niet alleen een krachtig CMS, maar ook de training en ondersteuning die je nodig hebt om er het maximale uit te halen. Onze experts staan klaar om je door het hele proces te leiden, van initiële setup tot geavanceerde contentstrategieën.

Optimaliseer jouw gebruikerservaring en beheer

Het unieke aan ons CMS is de nadruk op gebruikerservaring. We hebben een intuïtieve interface ontwikkeld die het gemakkelijk maakt om direct wijzigingen aan te brengen, nieuwe pagina's toe te voegen, en multimedia-inhoud te beheren zonder dat je diepgaande technische kennis nodig hebt. Dit betekent dat je meer tijd kunt besteden aan het creëren van waardevolle content en minder tijd kwijt bent aan het uitzoeken hoe alles werkt.

Deskundige begeleiding en ondersteuning
Naadloze integraties

Naadloze integraties

Ons CMS staat open voor integraties met diverse externe applicaties, zoals e-commerce platforms, sociale media kanalen, en analytische tools. Deze integraties zijn ontworpen om je digitale aanwezigheid te versterken en je online activiteiten te stroomlijnen, zodat je een holistisch overzicht hebt van je prestaties en engagement.

Duurzame ontwikkeling

Duurzame ontwikkeling

Technologie evolueert snel, en ons CMS is ontworpen met het oog op duurzaamheid en flexibiliteit. We zorgen voor regelmatige updates om de nieuwste webstandaarden en beveiligingsprotocollen bij te houden. Zo blijft je website of webshop niet alleen veilig, maar ook relevant in de snel veranderende digitale landschap.

Toegewijde supports

Toegewijde support

Naast de initiële training bieden we doorlopende ondersteuning om te zorgen dat je altijd het beste uit je website of webshop haalt. Onze supportdesk is bereikbaar voor al je vragen en technische uitdagingen, zodat je nooit alleen staat in het beheer van je digitale platform.

 
Bouw met vertrouwen

Kiezen voor ons CMS betekent kiezen voor een betrouwbare partner in je digitale avontuur. Of je nu een informatieve website nodig hebt, een dynamische webshop wilt lanceren, of je merk wilt versterken met een unieke online aanwezigheid, ons CMS biedt de flexibiliteit, beveiliging en ondersteuning die je nodig hebt om met vertrouwen te bouwen aan je succes.


Vrijblijvende offerte of een gesprek aanvragen

Neem de volgende stap in de digitale wereld met ons op maat gemaakte CMS en laat ons je helpen om je visie tot leven te brengen met een krachtige, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige website of webshop.

Offerte aanvragen

De ontwikkeling van je website of webshop start zodra we een ondertekende offerte van jou ontvangen. Deze offerte wordt opgesteld na het beantwoorden van enkele initiële vragen. Indien er aanvullende vragen zijn, nemen wij contact met je op.

Gesprek aanvragen

Je kunt ons verzoeken om een gesprek in te plannen, hetzij via een online meeting of bij ons op kantoor. Wij zullen contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.