Onderdeel van AlfaNet

SEO

SEARCH ENGINE OPTIMALISATION

GEVONDEN WORDEN OP HET WEB? 


SEO (Search Engine Optimalisation) of zoekmachine optimalisatie is een middel om websites maximaal vindbaar te maken bij zoekdiensten zoals oa. Google, Yahoo!, Live Search en nog vele anderen. De website wordt hierbij zodanig ingericht dat zoekmachines hem gemakkelijk kunnen doorzoeken, indexeren en beschikbaar stellen aan zoekmachinegebruikers.

Doordat er miljoenen websites aanwezig zijn op het web kan het soms lastig zijn om een goede positie te krijgen bij zoekresultaten. Om je daarbij te helpen, stellen wij graag onze jarenlange SEO ervaring ter beschikking.

Laat je nooit wijsmaken dat je moet betalen bij Google om in de zoekresultaten zichtbaar te zijn! Enkel de advertenties en gesponsorde links bij Google zijn betalend. Iemand met voldoende kennis van het concept SEO en het bouwen van websites kan zonder problemen zelf een SEO uitvoeren. Heeft u een Search Engine Organizer nodig? Kies voor AlfaNet. Bij ons betaal je enkel de werkuren, geen verzonnen extra's!

 

 

LAAT JOUW WEBSITE ANALYSEREN

Wil je weten of jouw website voldoet aan de richtlijnen van de populairste zoekmachines? Laat dan nu jouw website analyseren bij AlfaNet. Wij kijken jouw website volledig na en bezorgen jou nadien nuttige SEO feedback.

  1. INHOUD IS GOUD

   Het spreekt voor zich dat de inhoud van jouw website enorm belangrijk is wanneer het aankomt op 'vindbaar zijn via Google". Zoekmachines verstaan enkel tekst. Ze zien dus jouw website op een heel andere manier dan een normale gebruiker. Wanneer jouw website vooral bestaat uit afbeeldingen zijn er dus extra aanwijzigingen nodig. Zo zijn de zoekmachine robots toch op de hoogte van de inhoud.

   Bij een SEO analyse gaan wij na of alle elementen en onderdelen van jouw website beschikken over de correcte attributen voor SEO.

  2. KERNWOORDEN

   In de tekst die uiteindelijk ingelezen, en geïndexeerd, wordt is het belangrijk om de nadruk te leggen op bepaalde kernwoorden (zoekwoorden) die het doel/onderwerp van jouw website goed omvatten. Het zijn deze woorden die zoekmachines gebruiken om jouw website eventueel als een resultaat aan te bieden bij een zoekopdracht op hun site.

   Mogelijk twijfel je of jouw huidige aanpak correct is. Onze analyse schept duidelijkheid en brengt jou op de hoogte van eventuele aandachtspunten.

  3. SEO STRATEGIËN

   Door het gebruik van bepaalde strategiën is het mogelijk pagina's een betere SEO ranking te bezorgen op bepaalde kernwoorden. Op deze manier kan je pagina's richten op specifieke doelgroepen.

   Als onderdeel van de analyse krijg je van ons een overzicht met pagina's die volgens ons het best scoren op relevantie. Deze pagina's zijn interessant voor eventuele marketing campagnes.

LAAT JOUW WEBSITE OPTIMALISEREN

Ben je zelf niet erg technisch ingesteld of heb je zelf de tijd niet om de optimalisatie uit te voeren? AlfaNet kan de optimalisatie voor jou uitvoeren!

  1. GRONDIGE SEO ANALYSE

   Bij AlfaNet vertrekken we steeds van een eigen SEO analyse. Op deze manier zijn we zeker dat we vertrekken van een gegronde basis en dat geen details vergeten werden.

   Het is zeer belangrijk om eerst de knelpunten en probleemzones te kennen voor er met de zoekmachine optimalisatie gestart kan worden.

  2. BASIS SEO RICHTLIJNEN

   Wij zorgen voor de correcte basis op elke pagina van jouw website. Zoekmachines verwachten een aantal globaal gebruikte elementen. Het is van essentieel belang dat deze op een goede manier gebruikt worden.

  3. SITE SPECIFIEKE SEO MAATREGELEN

   Elke website is anders. Hierdoor is het steeds een beetje zoeken naar de beste werkwijze. We bekijken samen met jou wat er bereikt moet worden en hoe je jouw website wil profileren naar de buitenwereld.

  4. SEO HEEFT HELAAS GEEN AAN/UIT SCHAKELAAR

   Misschien heb je al verhalen gehoord van collega’s in jouw sector, misschien werden je in het verleden al loze beloftes gemaakt. Wij bij AlfaNet draaien niet rond de pot: SEO kan niet van vandaag op morgen, en wie dat wel zegt, liegt je wat voor. AlfaNet zet in op een slimme visie op langere termijn, alles volgens de regels van Google en andere grote zoekmachines. Zo hoort het, en zo neemt je geen onnodige risico’s met jouw website.