Onderdeel van AlfaNet

Herstellingen

Computerproblemen?


Bij AlfaNet kan je steeds terecht voor alle computer en Smartphones herstellingen. Zowel voor hardware als voor software problemen. Je kan bij ons terecht met alle Windows, Linux Android en iOS versies.

Je kan na afspraak langskomen met jouw toestel en dan bespreken we het probleem zodat een eerste analyse gemaakt wordt. Wanneer we het toestel niet kunnen herstellen hoef je niets te betalen.

Wanneer de herstelling uitgevoerd wordt vragen we een vast kost van 30 euro. Deze kost kan verhoogd worden wanneer er bijkomende kosten zijn. De bijkomende kosten worden steeds op voorhand met jou overlegd. Na jou akkoord wordt de herstelling verder uitgevoerd.

 

 
 

Wij herstellen:

Computers, laptops, tablets en printers

92% van de herstellingen zijn succesvol:

  • Herinstallatie besturingssysteem
  • Moederbord herstelling
  • Virussen en spyware verwijderen
  • Data recovery
  • En meer!

 


Upgrade uw laptop/PC


Er zijn tal van mogelijkheden die je kan overwegen om jouw laptop of PC te upgraden om de snelheid van uw toestel te verbeteren. Hiervoor moet er voorafgaand een studie gemaakt worden. Hiervoor rekenen we een vaste kost van 30 euro aan. Wij bezorgen een vrijblijvende offerte van ons voorstel om jouw toestel te verbeteren. Wanneer het voorstel volledig of deels uitgevoerd mag worden, wordt de vaste kost in mindering gebracht.

 

 
 

Nood aan een nieuw toestel?


Wij beschikken over verschillende groothandels waardoor wij tal van producten aan democratische prijzen kunnen aanbieden.

Zoekt u iets specifieks dan kan je ook steeds bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

 


Snelle service


Wij streven ernaar om elke herstelling zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren. De meeste herstellingen zijn klaar binnen de 24 uur.