Onderdeel van AlfaNet

Standaard website

Eigen gepersonaliseerd ontwerp

Aandacht voor jouw wensen!

Er wordt een voorstel uitgewerkt over de nieuwe look&feel van jouw website en dit wordt online voorgesteld.

Aanpassingen bespreken we tijdens een meeting en samen bekijken we of er wijzigingen nodig zijn zodat er een finaal ontwerp ontstaat. 

Wanneer hier duidelijkheid over is, wordt jouw ontwerp omgezet in een volwaardige website met een CMS tool.

 
 

Slider of banner op de home pagina


Foto's maken jouw website visueel beter en zullen er ook voor zorgen dat je de aandacht trekt. Met de juiste foto zal de bezoeker van jouw website meer interesse tonen. 

Er kan een keuze gemaakt worden tussen een banner of een slider. Het enige verschil is dat een slider meerdere foto's bevat die automatisch vervangen worden door een slide effect

Het aantal foto's is onbeperkt, maar we raden aan om niet meer dan 3 foto's te gebruiken. Onze CMS tool is voorzien met een mogelijkheid om op voorhand je foto's voor te bereiden.

Zoekmachine vriendelijk


We zorgen ervoor dat jouw website ontwikkeld wordt naar de normen van de juiste HTML code. Zoals het gebruik van heading tags (h1, h2, h3...), gebruik van trefwoorden, meta keywords, meta descriptions,... zijn belangrijk en krijgen  aandacht bij het online plaatsen van jouw website 

 
 

Responsive website


Jouw website zal niet enkel op jouw desktop en laptop goed zichtbaar zijn, maar ook op mobiel en tablet zal jouw website goed getoond worden.

Onbeperkt informatieve pagina's


Het aantal informatieve pagina's zijn onbeperkt en deze kan je eenvoudig zelf aanmaken en beheren in onze AlfaNet CMS tool

Informatieve pagina's zijn pagina's die aangevuld worden met tekst, afbeeldingen of foto's en deze kan je beheren in een eenvoudige tekst editor.

 
 

Meertalige website


Jouw website wordt standaard in één taal opgeleverd . Wanneer je meerdere talen wil gebruiken kan dat! Het aantal talen is onbeperkt, enkel de vertaling moet je zelf doen. 

Indien vertalingen door een expert moeten gebeuren,  is dat mogelijk na verdere prijsafspraak. 

Contactformulier met Captcha


Wij voorzien een contactformulier dat de bezoeker kan invullen wanneer ze jou een e-mail willen sturen via jouw website. We voorzien de nodige velden (naam, voornaam, e-mail adres, telefoonnummer, onderwerp) en een veld om hun bericht te schrijven. 

Het formulier is beveiligd met een GoogleCaptcha beveiliging. Deze zorgt ervoor dat robots niet zomaar het formulier kunnen gebruiken voor slecht bedoelde activiteiten zoals het versturen van SPAM.

 
 

Google Maps en social media


Wij plaatsen de locatie van je bedrijf op jouw website. Dit gebeurt via Google Maps. Standaard tonen we dit in op de contactpagina van jouw website, maar het kan ook op verschillende pagina's getoond worden.

Ook social media knoppen voorzien wij op jouw website. Deze linken naar de pagina van jouw bedrijf op sociaal media. 

Beheersysteem CMS tool


Elke website wordt opgeleverd met een CMS tool. Deze tool maakt het onderhouden en updaten van jouw website gemakkelijk. Voor het gebruik van onze CMS tool is er een opleiding voorzien.

Deze tool is een product van AlfaNet en heeft zijn voordelen ten opzichte van andere tools. Het grootste voordeel is dat niemand deze tool zomaar kan downloaden om een manier te vinden om deze tool te hacken en toe te passen op alle website die deze tool gebruiken. 

 
 

Ondersteuning en bug fixing


Na het online zetten van jouw website krijg je 12 maanden GRATIS ondersteuning voor het gebruik van onze CMS tool. In deze 12 maanden krijg je ook bug fixing. 

Er is ook één update voorzien van de CMS tool, deze wordt 11 maanden na het online zetten van jouw website uitgevoerd. 

Op het einde van deze 12 maanden kan je de ondersteuning verlengen aan 20 euro, excl. BTW, per maand. 

Hosting en domeinnaam


Bij het lanceren van jouw website voorzien wij 1 jaar GRATIS hosting en registratie van jouw domeinnaam. Indien je al een domeinnaam hebt, kunnen wij deze verplaatsen naar onze diensten. 

Deze diensten vallen onder de producten van AlfaHosting, een onderdeel van AlfaNet bv.